Dags för en ny version av portalen

Vi arbetar konstant med att försöka erbjuda stabila och proaktiva tjänster i tiden. Nu är det snart dags för alla våra kunder att få uppleva vår senaste uppdatering av portalen.

Du som användare behöver inte göra något. Allt sköts automatiskt av oss. Senast den 12 oktober kommer alla våra kunder få en ny och förbättrad upplevelse när man loggar in. Detta resulterar i att vissa inlärda funktioner sitter på andra ställen. Men vi hoppas i och med att vi försöker centralisera och erbjuda omni-channel lösningar att flödet och användarnyttan blir bättre.

Vi förstår att det kan kännas lite ovant i början. Men du som kund får tillgång till manualer och vår kritikerrosade support, maila till support@vhdmedia.se så hjälper vi dig i raketfart om du behöver hjälp!

Den uppdaterade portalen är en av flera steg för att kunna hantera våra omni-kanaler. I och med omni-kanaler kan du använda oss som den enda leverantören för att nå ut till din målgrupp. Oavsett om det gäller sms eller e-post eller kombinationen av de båda.  Du kommer kunna addera och editera flöden och händelser i förhållande till olika kommunikationskanaler.

Vi kommer att skicka ut nödvändig information och manualer till berörda kunder.

Du som använder oss via API behöver inte göra något. Det kommer fungera lika bra som alltid. 

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar!

Vänligen,

VHD Teamet