Paketlösningar inom digital marknadsföring

Paketlösningar

Tack vare vår erfarenhet i branschen har vi tagit fram paketlösningar med passande tjänster för olika typer av företag. Beroende på företagets storlek och ambitionsnivå kan vi erbjuda kompletta paket med strategiska lösningar för just er. Kontakta oss för mer information, eller boka in ett kostnadsfritt möte med våra experter.

Rätt lösningar för ditt företag

Digitala verktyg anpassade för ditt företag

Våra olika paketlösningar är framtagna för att passa olika typer av företag. Vi hjälper många företag av varierande storlek inom olika branscher att lyckas med sin digitala marknadsföring bestående av SMS-utskick, E-post och kundklubbslösningar.

Vår vision är hjälpa företag öka deras konvertering. Det gör vi genom att aktivt arbeta för att förstå dina frågor och behov samt genom att leverera våra tjänster på ett ärligt, dynamiskt och ödmjukt sätt. Med rätt metoder kan du öka konverteringen för ditt företag, oavsett om du bedriver ett mindre bolag eller ett större företag med stora mål att nå upp till.

Välj rätt tjänster

Är du osäker på vilka tjänster som behövs för att ta ditt företag vidare till nästa nivå? Önskar du öka konverteringen utan att veta vad du måste förändra? Boka in ett kostnadsfritt möte med någon av våra experter så går vi tillsammans igenom era utmaningar och hittar lösningar.

Panel

Panel är en paketlösning för SME-företag (små- och medelstora företag) med stora krav på kvalitet och önskar lösningar som får kunderna att köpa mer.

Panel kombinerar kanalerna SMS, E-post och digitala kuponger i ett och samma system till ett förmånligt pris. Ta kontroll över kampanjer, utläs statistik och skapa personifierade rabatter.

Läs mer.

Enterprise

Enterprise erbjuder det bästa möjliga i kvalitet och funktion. Paketet passar beslutsfattare och företag oavsett storlek som kräver innovativa lösningar och proaktiva handlingar.

Få tillgång till vår unika plattform byggd för skala, hastighet och leveransförmåga oavsett var du befinner dig. Skapa precis de kommunikationsflöden dina kunder kräver, med tillgång till teknisk support när du behöver.

Läs mer.

Partner

Vårt partnerkoncept ger dig möjlighet att komplettera ditt utbud av tjänster med våra digitala verktyg. Vi erbjuder lösningar som möjliggör för ditt företag att erbjuda era kunder mobiltjänster så som SMS-tjänst, MT/MO, virtuella långnummer, kortnummer, numberlockups.

Kombinera utbudet av tjänster i en plattform som om det vore dina egna.

Läs mer.

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.