VHD Media erbjuder en tjänst för e-postutskick till kunder

E-post

När du vill komplettera och nå dina kunder via alla kanaler eller för dig som redan skickar e-post till dina kunder.

92
procent

av alla vuxna läser sina E-post meddelanden regelbundet.

60
procent

återvänder för att köpa en produkt efter ett E-post erbjudande.

49
procent

vill få e-post innehållande kampanjer & rabatter.

Satsa på marknadsföring via mejl

E-post-marknadsföring

E-post utskick och marknadsföring via mejl är ett mycket enkelt och effektivt sätt att behålla och stärka relationer med kunder. Med vår tjänst för e-post utskick går det snabbt att skapa tilltalande nyhetsbrev eller uppskattade kampanjer. Vi erbjuder möjlighet till individuell anpassning av erbjudande via urval, samt möjlighet att följa upp statistik över dina e-post utskick.

Vår plattform gör det enkelt att producera personliga och relevanta marknadsföringskampanjer i stor skala. Kort sagt innebär det att du kan skicka rätt innehåll till rätt person vid rätt tidpunkt. Anpassa ditt budskap med hjälp av data om kundernas beteenden och analyser kundernas interaktioner automatiskt för att minimera tid- och resurskostnader.

Anpassade utskick

E-post utskick är en marknadsföringsmetod som är effektiv såväl för att upprätthålla affärer med befintliga kunder som att uppmärksamma nya kunder. Att skicka e-post är enkelt och kräver ingen större ansträngning för att nå ut till många personer, däremot krävs det strategisk planering för att utskicken ska leda till konvertering och inte bara hamna orört i mottagarens inkorg.

När du använder vår tjänst för e-post har du möjlighet att anpassa innehållet utifrån olika kundgrupper. Personifierade erbjudanden och utskick anpassade efter kundens intresse ökar ofta sannolikheten för köp. Kontakta oss så berättar vi mer.

Designa och skicka E-post

Med vår tjänst för E-post kan du enkelt skapa och designa dina e-post utskick. Skapa mallar med vårt smidiga dra-och-släpp-gränssnitt eller importera mallar från andra program. Det är enkelt att navigera sig på plattformen och med några enkla justeringar är det möjligt att personifiera utskick efter kundens tidigare köpbeteende.

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.