VHD hjälper många nöjda kunder med sms utskick och digital marknadsföring

Kunder

För oss är relationen med våra kunder inte bara enormt viktigt utan också fantastiskt kul! Vi försöker alltid överraska våra kunder och vi är riktigt stolta att få vara deras leverantör. En av hemligheterna är att alltid finnas tillgänglig med korta svarstider.

Kund till VHD Svensk fastighetsförmedling

Svensk
Fastighetsförmedling

Vår nya sms lösning från VHD Media Group innebär stabila, snabba och säkra leveranser av sms, något vi sökt efter en längre tid. Lösningen vi fått från VHD Media Group passar mer än bra och fungerar precis som det ska.

Vi har under tiden från test till riktig trafik inte haft några problem. Detta är viktigt då vi förmedlar viktig information både internt men främst ut till våra kunder.

Mårten Wahlström
IT-chef, Svensk Fastighetsförmedling www.svenskfast.se

Kund till VHD Sportamore

Sportamore

Sportamore är Nordens största sportbutik online. Vi lägger stort fokus på våra kunder och strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ service med det lilla extra. Därför är det viktigt för oss att även våra samarbetspartners lägger vikt på bra service – och det har VHD Media visat sig göra.

VHD Media finns alltid tillgängliga för att hjälpa till med både kampanjer och frågor och vi är väldigt nöjda med den snabba och hjälpsamma supporten vi har fått av dem. I de fall problem har uppstått har de agerat snabbt och löst ärendet professionellt.

Deras verktyg är lätt att administrera och ger oss en tydlig överblick på våra kampanjer, både redan skickade och kommande SMS. Via VHD Media har vi kunnat leverera prisvärda SMS med säkra leveranser till våra kunder. Vi kan varmt rekommendera dem.

Hanna Hjerppe
Customer Communications Manager, Sportamore Ab www.sportamore.com

Kund till VHD LYCO

LYKO

Vi valde att samarbeta med VHD Media för att de har visat sig vara en fullvärdig partner som kan tillgodose de behov vi har. De har varit flexibla i alla diskussioner vi har haft och visat stor anpassningsförmåga. För oss är det viktigt att SMS:en håller hög kvalitet och anländer på överenskomna tider. Detta har VHD Media visat att de med gott betyg klarar av till förmånliga priser.I de fall där avvikelser skett har de varit snabba och kreativa i att hitta lösningar på problemen.

Att deras system via API är förberett för att kommunicera med våra övriga system, samt hur de visat att de är en leverantör som vill utvecklas framåt gör att vi känner oss trygga med dem inför framtiden.

André Ihlar
Online Sales Manager, Lyko Online AB www.lyko.se

Kund till VHD Dahl

Dahl

Samarbetet med VHD Media Group har fungerat bra redan från början. En enkel driftsäker tjänst som alla lätt administrerar på egen hand.

Deras support har varit fantastisk och kundtjänsten har riktigt bra responstider. Det allra bästa med VHD Media Group är att de tar helhetsansvaret och supporten fullt ut.

Runa Alfvén
Telefoniansvarig, Dahl Sverige AB www.dahl.se

Kund till VHD Ratsit

Ratsit

Ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner privatpersoner och företagare i Sverige.

Våra kunder är det viktigaste för oss vilket innebär att våra leverantörer måste vara de bästa inom sin bransch och som delar våra värderingar av att tänka långsiktigt, ta ansvar och att skapa trygghet.

Genom vårt samarbete med VHD Media Group har vi tagit fram en smidig lösning för våra kunder att kunna logga in i vårt system genom validering via SMS.

Kontakterna med VHD Media Group AB fungerar utmärkt både när det gäller leverans av SMS-tjänsterna och vid eventuella problem som uppstår.

Anders Johansson
VD, Ratsit AB www.ratsit.se

Kund till VHD Checkbiz

Checkbiz

Checkbiz är ett snabbväxande företag inom informationsbranschen med fokus på hållbara och långsiktiga relationer.

Partnersamarbeten är viktiga för oss och vi ställer höga krav på våra partners speciellt vad det gäller kreativitet, flexibilitet och servicevilja. Hos VHD fann vi detta i överflöd.

Genom vårt samarbete med VHD Media Group har vi fått en unik möjlighet att leverera enkla, snabba och prisvärda SMS-tjänster till våra kunder som ett komplement till våra API tjänster för uppslag gällande konsument- och företagsuppgifter.

Kristoffer Andersson
VD, Checkbiz AB www.checkbiz.se

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.