VHD Media tillhandahåller digitala kuponger för personifierade kundrabatter

Digitala kuponger

Digitala kuponger är ett effektivt och säljdrivande verktyg som gör att du når nya konsumenter via annonser eller befintliga kunder via utskick.

10
gånger

större sannolikhet att kunden löser in en digital kupong.

2/3
konsumenter

använder kuponger regelbundet.

15
procent

genomsnittligt högre merförsäljning.

Träffa rätt kund med riktade kampanjer

Effektiv marknadsföringsmetod

Digitala kuponger är en modern och effektiv marknadsföringsmetod som gör det möjligt för företag att erbjuda rabatter och specialerbjudanden till kunderna. Dessa kuponger distribueras elektroniskt via e-post, sociala medier, mobilappar och andra digitala plattformar. Med kuponger i kombination av t.ex. SMS-utskick skapas en snabb och effektiv kundglädje.

Du kan själv eller tillsammans med våra experter skapa kuponger för att på ett effektivt sätt nå ut till dina kunder med ditt erbjudande. Digitala kuponger är den ultimata trafikgeneratorn, som får kunder att komma till din butik eller e-handel. Du kan kombinera text, bild och video, som är ett effektivt och säljdrivande sätt. Du kan på ett enkelt sätt samla kunddata genom att lägga till specifika anspråksmetoder som måste uppfyllas för att låsa upp rabatten. Kuponger är det perfekta alternativet när du ska lansera en ny produkt eller erbjuda dina befintliga kunder en specifik produkt/kampanj.

Undersökningar visar att 2 av 3 konsumenter använder kuponger regelbundet och att kuponger ökar merförsäljningen (med ytterligare 15 %) i butik och e-handel. Om du skickar Digitala kuponger via SMS ökar du konverteringsfrekvensen till 44%. Kunder löser in SMS-kuponger 10 gånger mer än andra typer av kuponger.

Allt-i-ett-lösning

Vår plattform tillhandahåller flera inbyggda distributions- och valideringsmetoder. Du sätter enkelt igång en säker kampanj med några få klick. Dessutom ger digitala kuponger dig en utmärkt översikt över din ROI. För att bygga relation med dina kunder och för att få kunden att genomföra större köp än från början var tänkt kan du skapa personliga digitala kampanjer för att garantera att rätt målgrupp får rätt budskap.

Avancerad statistik

Digitala kuponger gör det möjligt för dig och varumärket att samla in mer fullständig, aktuell och korrekt information om era kunder. Det resulterar i bättre förståelse för er publik och potentialen att bygga en stark och direkt relation med kunden. Vår kupongstatistik ger liverapporter om de distribuerade och validerar kupongerna. Övervaka dina mobila marknadsförings-kampanjer i realtid och exportera all infångad kupongdata till Excel för vidare analys.

Skapa kuponger

Vår tjänst för digitala kuponger för det möjligt för företag att skapa en mängd olika kupongerbjudanden, inklusive procentuella rabatter, fri frakt eller “köp-en-få-en-gratis” erbjudanden. Dessa kuponger kan användas för att locka nya kunder och öka lojaliteten hos befintliga kunder.

Spåra effektivitet

Företag kan spåra effektiviteten av sina digitala kuponger genom att samla in data om hur många kunder som använd kupongerna och vilka produkter eller tjänster som köpts. Informationen kan sedan användas för att anpassa framtida marknadsföringskampanjer och förbättra företagets försäljning.

Miljövänlig marknadsföring

Digitala kuponger är ett mer miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ till traditionella papperskuponger och reklamutskick via post. Kupongerna är enkla att skapa och distribuera och kräver varken tryckning, frakt eller distribution.

Fördelarna med digitala kuponger

Det finns många fördelar med digitala kuponger då dem är enkla att använda och lättillgängliga i kundens mobiltelefon. Till skillnad från traditionella kuponger som kräver mycket arbete och högre kostnader per kupong i tillverkning och distribution är de digitala kupongerna smidigare att skapa och enkla att skicka ut digitalt till kunden.

Kupongernas lättillgänglighet för kunden samt möjligheten att med små medel skapa relevanta erbjudanden för respektive kund ökar sannolikheten för konvertering. Skräddarsydda digitala kuponger är ett sätt att visa uppskattning och belöna trogna kunder. När kupongens värde eller innehåll anpassas efter kundens tidigare köphistorik blir erbjudanden relevanta och tenderar leda till nya köp.

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.