Boka ett kostnadsfritt möte om hur vi kan hjälpa er med SMS-utskick

SMS-tjänst

Som sms-aggregatör med +100 miljoner transaktioner per år kan vi utan problem hjälpa er med era sms-utskick. Helt utan kapacitetsbrist.

90
sekunder

tar det för kunden att agera på ett SMS.

29
procent

konverteringsfrekvens.

75
procent

av kunderna föredrar SMS-kommunikation.

Illustration för SMS utskick

Träffa rätt kunder med riktade kampanjer

SMS-marknadsföring

SMS-marknadsföring är en strategi där företag skickar reklammeddelanden till kunder genom SMS. Detta har blivit en alltmer populär marknadsföringsmetod, särskilt med tillväxten av mobiltelefonanvändning. Genom att utnyttja SMS-marknadsföring kan företag nå ut till kunder på ett effektivt sätt, och till en bråkdel av kostnaden för andra marknadsföringsmetoder.

SMS hjälper till att öka dina kunders förtroende och kännedom för ert varumärke, produkt eller tjänst. Genom att använda vår SMS-tjänst kommer befintliga kunder köpa oftare eller mer och ni kan samtidigt på ett enkelt och snabbt sätt attrahera nya kunder till köp. Enkelheten och det personliga som SMS skapar förbättrar kundupplevelsen och relationen mellan er och er kund.

Skicka SMS

Med vår SMS-tjänst tillgodoser vi möjligheten att skapa och skicka sms var du än befinner dig. Njut av gränslös kommunikation oavsett om du ska skicka några eller många sms med viktig information om kampanjer, unika erbjudanden, påminnelse om tidsbokning, leverans eller larm.

Ta emot SMS

Via vår plattform är det möjligt att både skicka och ta emot SMS. Dubbelriktad kommunikation med dina kunder är användbart på flera sätt. Du kan föra en dialog med dina kunder, göra kundundersökningar och få svar på viktiga frågor. Du kan också använda SMS-tjänsten för automatisk registrering och avregistrering om du arbetar med marknadsföring via just SMS.

Uppföljning

Vi erbjuder uppföljning av dina SMS-utskick samt möjlighet till kommunikation anpassad efter olika kundgrupper. Statistiken för din SMS-kommunikation kan användas vid urvalsprocesser och möjliggör för bättre anpassning av dina utskick. Genom att anpassa information och erbjudanden efter kundens intresse ökar sannolikheten att ett köp genomförs.

Fördelar med SMS-utskick

Fördelarna med SMS-utskick i marknadsföringssyfte är många. För det första är det en mycket kostnadseffektiv metod, vilket gör att företag kan nå ut till en stor publik till en relativt låg kostnad. Dessutom är SMS-utskick en mycket snabb metod för att nå ut till kunder, vilket gör det idealiskt för att förmedla viktiga meddelanden och kampanjer på ett ögonblick. Detta gör också att företag kan reagera snabbt på kunders efterfrågan och feedback.

En annan fördel med SMS-marknadsföring är att det ger möjlighet till direkt interaktion med kunder. Företag kan skicka personligt anpassade meddelanden till kunder, och kunder kan svara med feedback och svar på kampanjer. Detta ger företag en möjlighet att få värdefull information om sina kunders beteenden och preferenser, som kan användas för att skapa mer effektiva marknadsföringskampanjer i framtiden.

Sammanfattningsvis är SMS-marknadsföring en effektiv och kostnadseffektiv metod för att nå ut till kunder på ett snabbt och personligt sätt. För att det ska vara effektivt måste dock företag vara uppmärksamma på att inte överbelasta kunderna med meddelanden och att skicka relevanta och personligt anpassade meddelanden som mottagarna uppskattar.

Några snabba om SMS

  • SMS kan nå ALLA personer som har en mobiltelefon, det behövs t.ex. ingen app
  • 75% av kunderna under 44 år (eller 58% i alla åldrar) säger att SMS är det perfekta sättet för företag att nå dem
  • Statistik visar att 73% av företagen förväntar sig att deras SMS-marknadsföringsbudget kommer att öka under året
  • 11 ggr fler personer använder SMS än Instagram
  • Vi kan se att kunder agerar (call 2 action) på ett erbjudande inom 90 sekunder
  • Vi kan se att den genomsnittliga konverteringsfrekvensen för SMS-marknadsföring är 29%
  • 96% av kunderna öppnar mottagna SMS inom 2 minuter, jämfört med e-postens 20%

Garanterad anslutning till världen med högsta kvalité

Med direkta operatörsanslutningar garanterar vi en proaktiv infrastruktur med överlägsen prestanda och tillförlitlighet, oavsett var i världen du vill skicka sms, speciellt för affärskritiska budskap som måste komma fram oavsett storleken på ditt SMS-utskick. Självklart stödjer vi API och SMPP så att du kan njuta av oavbruten SMS-tjänst i den skala du behöver.

Vad är SMS-utskick?

Sms-utskick från företag är en marknadsföringsmetod där företag skickar reklammeddelanden eller andra viktiga meddelanden till kunder via sms. Detta har blivit en alltmer populär marknadsföringsstrategi på grund av den höga användningen av mobiltelefoner. Genom att utnyttja sms-utskick kan företag nå ut till en stor publik snabbt och till en låg kostnad jämfört med andra marknadsföringsmetoder.

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.