VHDs historia är fantastisk

Vanliga frågor

På den här sidan samtalar vi frågor och svar så att du lättare och snabbare kan få reda på det du undrar över. Hittar du inte det du söker, eller inte riktigt får svar på de frågor du undrar över, kontakta oss så hjälper vi dig.

Vanliga frågor till oss på VHD Media Group

Hur fungerar er SMS tjänst?

Vår SMS-tjänst är utvecklad för att skicka och ta emot SMS snabbt, smidigt och problemfritt. Som företag kan du använda SMS-tjänster för att skicka ut information, påminnelser, erbjudanden med mera till dina kunder. Skicka många SMS samtidigt eller anpassa utskicken via urval eller tidigare köpbeteenden.

Varför ska jag använda er SMS tjänst?

Statistik visar att 96% öppnar mottagna SMS inom 2 minuter, jämfört med E-postens 20%. Det innebär att SMS är en bra sätt att nå dina kunder med snabb information, oavsett om det gäller viktig information och påminnelser eller kampanjer och erbjudanden. Marknadsföring via SMS är effektiv, och med vår SMS tjänst levereras alla meddelanden alltid till kunden utan långa leveranstider eller krångel.

Hur ska jag hitta nya kunder?

För dig som önskar hitta nya kunder kan vi erbjuda tjänster inom urval. Via urval hjälper vi dig att nå personer med egenskaper som matchar din målgrupp, oavsett vad det är. Urval kan handla om att hitta människor i en viss ålder, boende på en viss ort eller med flera kombinerade egenskaper som matchar din produkt eller tjänst.

Digitala kuponger, hur funkar det?

Digitala kuponger är ett digitalt erbjudande som är enkelt för företag att skicka ut och smidigt för kunden att använda. Digitala kuponger löses in i större utsträckning än papperskuponger och leder med större sannolikhet också till ett köp. En digital kupong finns lättillgänglig i kundens mobiltelefon vilket gör den enkel för kunden att lösa in.

För ni statistik över mina kampanjer?

Ja, när du nyttjar någon av våra tjänster kan du alltid följa upp resultatet av dina kampanjer och e-post- eller SMS-utskick. Statistiken kan sedan användas som grund för anpassning av metoder eller kommande kampanjer.

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.