Boka ett kostnadsfritt möte om hur vi kan hjälpa er med SMS-utskick

Registervård & avisering

Ca 350 000 personer byter adress och ca 170 000 personer ändrar telefonnummer varje år. Vill du ha koll? Då är det här en tjänst för dig.

Vårda ditt kundregister

Registervård som är GDPR säkert

Ca 350 000 personer byter adress och ca 170 000 personer ändrar telefonnummer varje år. Oavsett om ni har ett kund-, leverantörs- eller medlemsregister är det er skyldighet som Personuppgiftsansvariga att hålla ert register uppdaterat och aktuellt. Genom att ha ett uppdaterat kundregister sparar ni både tid och pengar, minimerar manuell hantering, samt slipper skicka felaktig information till era kunder. Med ett uppdaterat kundregister behöver inte era kunder kontakta er när de flyttar eller byter namn utan ni ligger steget före!

Läs mer om registervård och avisering nedan.

Personlig kontakt och förståelse

Vi har sen 2008 arbetat med att erbjuda marknadens bästa upplevelse för dig som beslutsfattare. Du som beslutsfattare kommer inte bara till oss och använder våra tjänster, utan du kommer till oss och stannar i många år tack vare vår outtröttliga förmåga att leverera personlig relation. För vi ska vara ärliga till varandra, när det blir komplicerat och jobbigt är det inte vad vi säger utan hur vi gör det som spelar roll för dig och ert företag.

Registervård

Skickar ni reklam, fakturor eller information till era kunder? Saknar ni ett komplett kundregister? För att säkerställa att er information kommer fram är det viktigt att ha ett uppdaterat CRM. Vi kan både personnummersätta, telefonnummersätta och uppdatera era register med namn, adress, status samt telefon. Vi kan hjälpa er att uppdatera ert kundregister en enstaka gång eller löpande via API eller fil.

Med ett uppdaterat kundregister sparar ni tid och pengar, minimerar manuell hantering och slipper skicka felaktig information till era kunder.

Avisering

För att hålla ert kundregister uppdaterat med korrekt information har ni möjlighet att avisera ert kundregister. Det innebär att ni får reda på när en förändring sker. Vi kan avisera på namn, adress, status (avliden, utvandrad) och telefonnummer vid olika typer av upplägg.

Med ett uppdaterat kundregister behöver inte era kunder kontakta er när de flyttar eller byter namn utan ni ligger steget före!

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.