Paketlösningen Panel för digital marknadsföring av hög kvalitet

Panel

Panel är en paketlösning med tjänster framtagna för små och medelstora företag med höga krav på kvalitet. Panel är det bästa valet när du vill engagera dina kunder och öka antalet genomförda köp.

Se till att kunder kommer till dig och inte till dina konkurrenter

Digital marknadsföring för små- och medelstora företag

Är du en företagare inom SME kategorin (små- och medelstora företag) och har stora krav på kvalité och lösningar i framkant som på riktigt får dina kunder att komma tillbaka och till och med köpa mer än tänkt? Då är Panel det absolut bästa valet. Alla som köper Panel från oss berättar att tjänstens utbud och pris samt innovativa funktioner får affärerna att öka. Panel präglas av samma kvalité och framåtanda som vår Enterprise tjänst men är anpassad för små- och medelstora företag, även priset är anpassat för att låta alla företagare utnyttja dagens tekniska funktioner för att driva till ökad försäljning, oavsett er storlek.

Panel är en plattform som klarar av olika typer av kundrelaterade kommunikationer. Panel kombinerar styrkorna från kanalerna SMS, E-post och Digitala kuponger genom att bygga in all funktionalitet i ett och samma system till ett mycket attraktivt pris. Genom att kombinera plattformens mjukvara och hårdvara ute i butiker får man en sömnlös och röd tråd i hela verksamheten.

Du kan via ett mycket enkelt verktyg i Panel helt själv bygga och administrera dina kampanjer. Du kan på nolltid få kontroll över dina kunder, vilka erbjudanden som fungerar bäst och utläsa hur individuella personer attraheras av dina erbjudanden. Den datan är nyckeln till att få dina kunder att återkomma gång på gång.

Det här ingår i Panel

SMS

Öka dina kunders förtroende och kännedom för ert varumärke, produkt eller tjänst. Genom vår SMS-tjänst kommer befintliga kunder köpa oftare eller mer, samtidigt som ni snabbt och enkelt kan attrahera nya kunder till köp.

Läs mer om SMS.

Digitala kuponger

I kombination med SMS skapar digitala kuponger snabb och effektiv kundglädje. Digitala kuponger är den ultimata trafikgeneratorn som får kunder att besöka din butik eller e-handel.

Läs mer om digitala kuponger.

PRO

PRO är en portabel pekdator, ett verktyg för kundinteraktion i butik. PRO används främst för att fånga besöksdata men tillhandahåller en uppsjö applikationer som främjar relationen med dina kunder.

Läs mer om PRO.

Form

Form är ett verktyg som likt PRO hjälper dig att samla information från dina kunder via din hemsida eller e-handel. Med Form kan kunder gå med i din kundklubb och ta del av information och personifierade kampanjer.

Garanterad anslutning till världen med högsta kvalitet

Panel – plattformen med allt-i-ett

Med direkta operatörsanslutningar för SMS-utskick och högfunktionella system för e-postutskick garanterar VHD en proaktiv infrastruktur med överlägsen prestanda och tillförlitlighet. Speciellt för affärskritiska budskap som måste komma fram oavsett storleken på ditt utskick.

Beprövad och skalbar plattform

Infrastrukturen är skapt för att vara feltolerant och säker. Vilket skapar tillförlitlighet och skalbarhet, med särskild betoning på säkerhet. Infrastrukturen är uppkopplad i geologiskt redundanta datacenters med reservkraft och annan nödvändig säkerhet för att säkerställa att inga avbrott sker. Vårt datacenter är operativ i en högsäkerhets, tekniskt avancerad miljö. Vårt moln stöds och underhålls proaktivt. Vi har strikta säkerhets- och affärskontinuitetsåtgärder för att ge de bästa förutsättningarna för våra kunder.

Vi arbetar kontinuerligt med att säkra och effektivisera arkitekturen, funktioner, rutiner vid eventuella incidenter eller patchar, human risk, inventering och klassificering, fysisk- samt nätverkssäkerhet och kryptering. Du som kund skall helt enkelt känna dig trygg i att välja oss som er leverantör.

Vill du veta mer om vår säkerhet? Kontakta oss för att få ta del av vår Säkerhetsdeklaration.

Utbildning och hjälp på vägen

Vill du ha hjälp av en expert som har en gedigen och lång erfarenhet av kampanjskapande och vad som fungerar så kan du ta hjälp av oss. Vi kan utbilda dig i hur verktyget fungerar men också hjälpa till att planera och administrera dina kampanjer för optimal framgång.

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.