Bli partners med VHD Media och erbjud dina egna kunder digital marknadsföring och sms-tjänster

Partner

Komplettera ditt företags utbud av wholesale tjänster med våra mobila tjänster. Vi erbjuder lösningar som gör det möjligt att utan stora investeringskostnader erbjuda era egna kunder b.la. SMS-tjänst, MT/MO, virtuella långnummer, kortnummer osv.

Erbjud våra mobila tjänster utan stora investeringskostnader

Partner – erbjud våra mobila tjänster till dina kunder via wholesale

Komplettera ditt företags erbjudande med mobila tjänster utan stora investeringskostnader. Vi kan skräddarsy lösningar som passar just ditt företag och era behov. Vi erbjuder lösningar som möjliggör för ditt företag att utan stora investeringskostnader erbjuda era egna kunder mobiltjänster så som SMS-tjänst MT/MO, virtuella långnummer, kortnummer, number lookups. Med våra tjänster kan du komplettera ditt företags erbjudanden med mobila lösningar, allt i en plattform, som om den vore din egna. Du kan på ett enkelt och snyggt sätt sätta din egna prägel genom att erbjuda vår plattform via eget domän och logotyp. Vi förbättrar ständigt vår plattform med höjda hastigheter, utökad kapacitet och förbättrad kvalité, med fokus på säkerhet och regelefterlevnad.

Hos oss är du alltid en storkund, en kund som får vårt fulla engagemang och vår bästa service. Du får direktnummer och e-postadress till din kontaktperson. Vi ser långsiktigt på varje affär och gör vårt yttersta för att skapa den bästa lösningen för just ditt företag. För oss är det viktigt att det är enkelt för er. Vi tror på flexibilitet och nya lösningar och diskuterar gärna olika kommersiella upplägg.

“Partnersamarbeten är viktiga för oss och vi ställer höga krav på våra partners speciellt vad det gäller kreativitet, flexibilitet och servicevilja. Hos VHD fann vi detta i överflöd. Genom vårt samarbete har vi fått en unik möjlighet att leverera enkla, snabba och prisvärda SMS-tjänster till våra kunder”

-berättar Kristoffer Andersson, VD på Checkbiz AB

Som partner med VHD Media Group kommer du kunna erbjuda dina egna kunder kommunikationstjänster som på riktigt driver till beslut.

Med tjänster från oss kan du:

  • Öka kundernas förtroende och medvetenheten
  • Var steget före alla andra konkurrenter
  • Skapa kampanjer som driver till beslut
  • Se statistiken som får dig att förstå

Varje dag sedan 2008 har vi levererat våra tjänster och expertis till några av Nordens absolut största företag. Vi processar idag över 100 miljoner transaktioner per år. Hemligheten bakom vår framgång är goda relationer, hög service och proaktiv infrastruktur.

När vi förstår er slutkund -gör vi rätt.

Anledningar att bli Partner

“Genom vårt samarbete med VHD Media Group har vi fått en unik möjlighet att leverera enkla, snabba och prisvärda SMS-tjänster till våra kunder”

Kristoffer Andersson, VD på Checkbiz AB

Kreativt partnerskap

Vi strävar efter att finna kreativa och långsiktiga lösningar kring partnerskap. En personlig relation där vi kan dra fördelar av varandras styrkor gör att inget samarbete är det andra likt.

Beprövad plattform

Infrastrukturen på vår plattform är skapt för att vara feltolerant och säker, vilket skapar tillförlitlighet och skalbarhet med fokus på säkerhet.

Med strikta säkerhets- och affärskontinuitetsåtgärder ger vi de bästa förutsättningarna för våra kunder.

Utbildning och hjälp på vägen

Våra experter med lång erfarenhet av vårt system och kampanjskapande hjälper dig på vägen. Vi erbjuder utbildning i hur våra verktyg fungerar samt hjälper till att planera och administrera dina kundkonton, utskick och kampanjer för optimal framgång.

Kontakta oss!

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.