VHD Media har flera stora företag som kunder för digital marknadsföring och SMS-tjänster.

Enterprise

Enterprise är en paketlösning för beslutsfattare som kräver hög kvalitet, innovativa lösningar och proaktiva handlingar. Kommunicera med dina kunder via flera kanaler under ett och samma gränssnitt.

Öka kundernas förtroende och medvetenhet med en av marknadens mest kraftfulla plattform

Kommunicera med kunder via flera kanaler

Är du en beslutsfattare som kräver hög kvalité, innovativa lösningar och proaktiva handlingar? Då är Enterprise lösningen från oss det absolut bästa valet. Alla som köper Enterprise från oss ska få den bästa möjliga upplevelsen i en tjänst präglad av kvalité och framåtanda, i både vad gäller tjänsten som sådan men också den personliga kontakten.

Nå fler kunder omedelbart med våra snabba, säkra och pålitliga kommunikationstjänster. Ta din kommunikation till nästa nivå med en plattform byggd för skala, hastighet och leveransförmåga, oavsett om du vill skicka eller ta emot SMS eller e-post oavsett var i världen du befinner dig. Vår Enterprise lösning kan tillgodose ert behov att kommunicera till era kunder via fler kanaler (enskilt eller tillsammans) under ett och samma gränssnitt.

Njut av gränslös kommunikation oavsett om du bara ska skicka några eller många viktiga SMS eller mejl, tack vare vår proaktiva infrastruktur med direktavtal med operatörer. Önskar du skicka SMS till hela världen kan du göra det via ett enda gränssnitt och njuta av alla fördelar som du får av en plattform byggd för Enterprises där vår plattform säkerställer efterlevnad och värde.

Tack vare vår API kan du på ett säkert och snabbt sätt koppla ihop dina befintliga system för blixtsnabb kommunikation, oavsett om det gäller budskap för marknadsföring, budgivning, tidsbokning, leveranser eller larm. Med Enterprise kan du kombinera SMS-utskick och E-post under ett och samma gränssnitt, samt kommunicera individuellt anpassade budskap. Vi har en av marknadens absolut bästa leveransförmågor och ser dina utskick lika viktiga, oavsett din storlek.

Det här ingår i Enterprise

SMS

Öka dina kunders förtroende och kännedom för ert varumärke, produkt eller tjänst. Genom vår SMS-tjänst kommer befintliga kunder köpa oftare eller mer, samtidigt som ni snabbt och enkelt kan attrahera nya kunder till köp. Sammantaget är SMS en effektiv och kostnadseffektiv metod för att nå ut till kunder på ett snabbt och personligt sätt.

Läs mer om SMS.

E-post

I kombination med SMS erbjuder vi E-post utskick i samma verktyg. Marknadsföring via mejl är ett mycket enkelt och effektivt sätt att behålla och stärka relationer med kunder. Med vår tjänst för e-post utskick går det snabbt att skapa tilltalande nyhetsbrev eller uppskattade kampanjer tillsammans med SMS.

Läs mer om E-post.

Funktionalitet

Vi har kapacitet att tillgodose samt utveckla våra tjänster efter er kravspecifikation i kombination av era befintliga system.

Personlig kontakt

Vi hjälper er att komma igång på nolltid och skapa de kommunikationsflöden era kunder kräver. Via Enterprise har du tillgång till teknisk support dygnet runt årets alla dagar.

Kontakta oss!

Garanterad anslutning till världen med högsta kvalitet

Enterprise – En affärsdriven plattform

Nå alla dina kunder över hela världen via ett enda API och njut av oavbruten SMS-tjänst i den skala du behöver.

Med direkta operatörsanslutningar garanterar vi en proaktiv infrastruktur med överlägsen prestanda och tillförlitlighet, oavsett var i världen du vill skicka sms, speciellt för affärskritiska budskap som måste komma fram oavsett storleken på ditt SMS-utskick. Självklart stödjer vi API och SMPP så att du kan njuta av oavbruten SMS-tjänst i den skala du behöver.

Gör dina globala SMS-utskick snabbare och mer tillförlitlig, utan att betala mer. Vår intelligenta routningsmotor utforskar flera ruttparametrar i realtid för att hitta den kortaste vägen för varje meddelande. Våra direktanslutningar hjälper dig att hålla kostnaderna låga och till ett korrekt pris.

Begränsa dig inte till 160 tecken

Skapa internationella SMS-meddelanden på valfritt språk, format eller längd. Vår plattform ställer automatiskt in rätt kodning för att se till att din text läses perfekt på alla enheter över hela världen. Hur långt ditt meddelande än kan vara, kommer vårt system se till att den visar hur du tänkt på vilken enhet som helst. Kombinera dina sms-utskick med e-postutskick, med eller utan förinställda triggers och individuella flöden, allt i samma gränssnitt.

Beprövad och skalbar plattform

Infrastrukturen är skapt för att vara feltolerant och säker. Vilket skapar tillförlitlighet och skalbarhet, med särskild betoning på säkerhet. Infrastrukturen är uppkopplad i geologiskt redundanta datacenters med reservkraft och annan nödvändig säkerhet för att säkerställa att inga avbrott sker. Vårt datacenter är operativ i en högsäkerhets, tekniskt avancerad miljö. Vårt moln stöds och underhålls proaktivt. Vi har strikta säkerhets- och affärskontinuitetsåtgärder för att ge de bästa förutsättningarna för våra kunder världen över.

Här nämns några av våra funktioner för att upprätthålla drift utan avbrott:

Vi arbetar kontinuerligt med att säkra och effektivisera arkitekturen, funktioner, rutiner vid eventuella incidenter eller patchar, human risk, inventering och klassificering, fysisk- samt nätverkssäkerhet och kryptering. Du som kund skall helt enkelt känna dig trygg i att välja oss som er leverantör.

Vill du veta mer om vår säkerhet? Kontakta oss för att få ta del av vår Säkerhetsdeklaration.

KONTAKA OSS

Hur kan vi hjälpa ditt
företag att växa?

Vi kombinerar vår erfarenhet och branschkunskap för att hjälpa dig att lyckas.

Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss direkt genom att klicka på chatten längst ner till höger på sidan.