VHD Media Group tackar för förtroendet att vara er sms sms aggregator

Glad Midsommar 2023!

Kära kunder och leverantörer,

Vi vill ta tillfället i akt att önska er en fantastisk och rolig midsommar, samt en underbar och solig sommar.

Vi hoppas att ni får en oförglömlig midsommarhelg fylld av skratt, leenden och kärlek. När det kommer till sommaren är det en tid för avkoppling och återhämtning. Vi hoppas att ni får möjlighet att njuta av soliga dagar på stranden, utforska naturen, eller bara koppla av i hängmattan med en bra bok.

Vi är otroligt tacksamma för ert förtroende och samarbete under första halvåret 2023. Era värdefulla insatser och lojalitet har varit avgörande för vår framgång. Vi ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa och bygga ännu starkare relationer i framtiden.

Under sommarmånaderna kan det finnas vissa förändringar i våra öppettider och leveranstider. Vi ber er att ha förståelse för eventuella förseningar och vi kommer att göra vårt bästa för att minimera störningar och fortsätta erbjuda er den bästa servicen.

Vi alla på VHD önskar er en riktigt trevlig midsommar och en härlig och solig sommar!

PS. Vi finns såklart tillgängliga hela sommaren. Ring eller e-posta oss.

Telefon: 010-160 50 40
E-post: sales@vhdmedia.se

2024-01-19

Maximera ditt företags...

I den snabbrörliga världen av marknadsföring är tidig kommunikation nyckeln till framgång. SMS-marknadsföring har blivit...

2024-01-02

Framtidens E-handel 2024:...

Det är med stor entusiasm och positiv energi som vi blickar fram emot det kommande e-handelsåret 2024! En sprillans ny...

2023-12-13

Apple släpper in RCS...

Apple har nyligen meddelat att de kommer att stödja RCS Universal Profile på iPhone...