LYKO är Årets e-handel 2018 i Retail Awards!

VHD Medias kund Lyko utsedd till årets e-handel 2018

VHD Media Groups kund Lyko utsågs till Årets e-handel 2018. Vi alla på VHD vill dela och gratulera Lyko till denna utmärkelse!

Lyko fortsätter än idag att skicka sina sms via VHD och idag är det 6 år sen vi startade vårt samarbete. Förutom utmärkelsen firar Lyko 10 år i år, Grattis igen! 🙂

”Vi valde att samarbeta med VHD Media för att de har visat sig vara en fullvärdig partner som kan tillgodose de behov vi har.” -säger André Ihlar, Online Sales Manager, Lyko Online AB.

”Jag är otroligt glad för Lyko, dem förtjänar det! Jag är också otroligt ödmjuk över att få äran att vara en pusselbit av många, under så många år.” -säger Fredrik Nero, COO, VHD Media Group AB. 

Motiveringen från juryn lyder:

”Vinnaren i kategorin Årets e-handel imponerar med en blixtsnabb nätbutik där upplevelsen oavsett plattform är både smidig och visuellt tilltalande. Den friktionsfria köpupplevelsen håller ihop hela vägen – från de snygga och funktionella produktsidorna till den överskådliga och smidiga checkouten. Ett inspirerande redaktionellt innehåll med tips, intervjuer och gör så här-guider ger en naturlig koppling till butiksutbudet”.

Retail Awards arrangeras av Svensk Handel och branschtidningen Market för att uppmuntra till nytänkande, kvalitet och för att lyfta framgångsexempel inom detaljhandeln.

Med många gratulationer från oss på VHD!