Snart är det Black Friday!

Den oerhört populära dagen på året är snart här. Är du redo för anstormningen den 27 november och har du dem rätta verktygen för att nå ut till dina kunder i djungeln av andras erbjudanden?

Black Friday är numera den starkaste dagen för e-handel i Sverige. Omsättningen och antalet transaktioner ökade med mer än 60%.

Under Black Friday 2015 rapporterar prisjämförelsetjänsten Prisjakt 381% ökning mot en genomsnittlig fredag i november.

Var ute i tid!Bäst är, som med det mesta när det kommer till en lyckad planering, att vara ute i god tid. Ta omgående kontakt med våra experter här för att få den hjälp du behöver för en lyckad kampanj!

Vi vill så klart tipsa om att just använda sms som ett oerhört bra sätt att penetrera massan av erbjudanden som alla människor kommer erhålla.

Visste du att…

Siffrorna talar sitt tydliga språk och du har snart inte tid att fundera längre. Den 27 november inträffar Black Friday!

För att lyckas med din kampanj behöver du fundera på följande:

Vi har alla verktyg för att få nya kunder, underhålla befintliga och för att göra rätt ekonomiska beslut.

Behöver du hjälp med din kampanj, beställa tilläggstjänster eller bara bolla idéer? Ring 010-160 50 40 eller e-posta sale@vhdmedia.se.

Boka ett digitalt möte med en expert: www.vhdmedia.se/bokamote.

Eller bli kund direkt: www.vhdmedia.se/blikund.

Läs mer om våra tjänster: www.vhdmedia.se/tjanster.

Vi på VHD önskar dig all lycka till och hoppas ni får en lyckad Black Friday!

#blackfriday #smsgateway #ehandel #sms #registervård #front #smstjänst #kundklubb #retail #lojalitetsprogram #omni #omnichannel #skickasms #smstjänst #registerkontroll #kapacitet #kund #kunder #27november