Tack för 2019!

Året 2019 har varit ett otroligt spännande år på många olika plan, vi har utvecklats internt, tillsammans med partners och kunder och årets siffror har givit oss en bekräftelse på att det vi gör är rätt.

Under året har vi blivit fler, skaffat oss fler partners och även kunder. Samt växt i antal transaktioner och omsättning.

Vilket även syns på vinsten om man jämför med tidigare år. 2019 är ett rekord år, igen!

Redan i november såg vi en ökning av den totala omsättningen med 50%. Vi kommer stänga böckerna på ca. 15-16 (10, 2018) miljoner, vilket är en tydlig höjning i förhållande till 2018.

Året har också adderat flera nya kunder, en av dessa är Sveriges största börsnoterade sportbutik online Sportamore som vi är otroligt glada att vara leverantör till. Vi har
också hjälpt befintliga kunder med fler tjänster, vilket skapar mervärde och ett ökat engagemang.

Allt detta hade inte varit möjligt om det inte var för våra fantastiska kunder som ger oss förtroendet att vara deras leverantör. Vi hade inte heller funnits om vi inte hade haft vår fina personal.

Vi är otroligt ödmjuka inför våra kunders och partners samhörighet, där VHD får äran att vara en viktig del i deras dagliga verksamhet.

I år har vi som alltid satt barnen i fokus. Därför har vi valt att donera en större summa till två organisationer som vi tror gör ett fantastiskt arbete för att försöka minska barns lidande i världen. Först ut är Unicef som aktivt och effektivt hjälper utsatta barn i svåra situationer, i hunger och förödelse. Vårt bidrag hjälper t ex att mätta magar och få någonstans att sova i trygghet.

En ny organisation vi valt ut i år är Giving People. Giving Peoples vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom. De är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. Genom vår gåva kommer ett stort antal barn få en julklapp som annars hade uteblivit.

Vi på VHD Media Group önska dig en skön och lugn jul och ett härligt nytt år! Vi skickar också en önskan om att år 2020 blir ett utvecklande och roligt år för oss alla!

Vi tackar ödmjukast för ditt förtroende!

Alla på VHD