Skynda dig att stärka ditt företag med massutskick av sms via vår SMS-tjänst: Statistik visar överlägsenheten jämfört med sociala medier

För små och medelstora företag är marknadsföring avgörande för att nå ut till potentiella kunder och öka försäljningen. Vi på VHD har den perfekta lösningen för dig – SMS-massutskick via vår tjänst. Statistik visar att det är en överlägsen marknadsföringskanal jämfört med sociala medier såsom Facebook, Instagram och andra plattformar. Skynda dig att agera för att inte hamna efter konkurrensen, speciellt i dessa tider!

Enligt en nyligen genomförd studie uppnår SMS-massutskick en genomsnittlig öppningsgrad på 98% inom loppet av några minuter. Detta är en avsevärt högre öppningsgrad än vad som vanligtvis uppnås med e-postmarknadsföring eller sociala medier. Till exempel hade sociala medier endast en genomsnittlig öppningsgrad på 20-30%.

Det som gör SMS-massutskick så effektivt är att de når mottagarna direkt på deras mobiltelefoner – en oumbärlig del av våra liv idag. Enligt den senaste statistiken har cirka 95% av befolkningen tillgång till en mobiltelefon, och användningen av mobila enheter har ökat dramatiskt under de senaste åren.

Men det slutar inte där. SMS-massutskick har också en imponerande konverteringsgrad. Enligt analysen uppnår SMS-marknadsföring en konverteringsgrad på cirka 29%, jämfört med sociala mediers konverteringsgrad på endast 1-2%. Detta innebär att genom att använda vår SMS-tjänst kan ditt företag förvänta sig betydligt bättre resultat och en högre avkastning på din marknadsföringsbudget.

Skynda dig att dra nytta av fördelarna med vår SMS-tjänst för massutskick! Om du hör av dig under sommaren har vi riktigt fina erbjudanden till dig som önskar bli kund.

För små och medelstora företag är kostnadseffektivitet avgörande. Enligt samma analys visade det sig att SMS-massutskick är betydligt billigare än marknadsföring via sociala medier. Genomsnittliga kostnader per kund var 10 gånger lägre för SMS-marknadsföring jämfört med sociala medier.

Varje dag sedan 2008 har vi levererat våra tjänster och expertis till företag i Sverige och i andra länder. Hemligheten bakom vår framgång är goda relationer, hög service och proaktiv infrastruktur. Som leverantör har vi kapacitet att axla dina utmaningar oavsett företagsstorlek. Vi har hög flexibilitet och kan anpassa oss efter vad just du behöver, så att du kan fortsätta göra det du är bäst på.

Varför hamna efter konkurrensen när du kan agera nu? Många använder redan vår SMS-tjänst för massutskick, gör det du också! Kontakta oss idag för att dra nytta av vår SMS-tjänst för massutskick och ta ditt företag till nästa nivå!

Publicerad 29/6-23

2024-01-19

Maximera ditt företags...

I den snabbrörliga världen av marknadsföring är tidig kommunikation nyckeln till framgång. SMS-marknadsföring har blivit...

2024-01-02

Framtidens E-handel 2024:...

Det är med stor entusiasm och positiv energi som vi blickar fram emot det kommande e-handelsåret 2024! En sprillans ny...

2023-12-13

Apple släpper in RCS...

Apple har nyligen meddelat att de kommer att stödja RCS Universal Profile på iPhone...