Tack för 2018!

Året 2018 har varit bolagets absolut bästa år. Inledningen av året hade en minskning men har sen svängt och överträffat antal transaktioner och omsättning. Året 2018 blir bolagets bästa år och det passar ju bra då det är bolagets 10:e verksamhetsår!

Allt detta hade inte varit möjligt om det inte var för våra fantastiska kunder som ger oss förtroendet att vara deras leverantör. Vi hade inte heller funnits om vi inte haft vår fina personal.

Vi har under 2018 använt tid, kunskap och pengar till att fortsätta utveckla proaktiva kvalitetstjänster. Vi har t ex adderat mervärden i form av kombinationstjänster för att öka ROI hos våra kunder. Fler och fler har under 2018 insett styrkan att använda sig av en sms-tjänst för att kommunicera ut sitt budskap.

Vi är ödmjuka inför våra kunders och partners närvaro, där vi fått äran att vara en hörnsten i deras dagliga verksamhet.

I år väljer vi att ge en ekonomisk gåva till ECPAT. ECPAT är en ideell organisation som arbetar mot alla former av kommersiell sexuell exploatering av barn, även kallat barnsexhandel, vilket inkluderar barnpornografi, barnsexturism och trafficking – människohandel med barn i sexuella syften.. Läs mer om dem på https://www.ecpat.se/

Vi på VHD Media Group önska dig en skön och lugn jul och ett härligt nytt år! Vi skickar också en önskan om att år 2019 blir ett utmanande och roligt år för oss alla!

Vi tackar ödmjukast för ert förtroende!

Alla på VHD